2007-11-12 14:03:34

Télanyó élményt ajándékoz!

Köszönöm!!!! Mindenkinek... aki bíztatásával, szeretetével, figyelmével a tudtomra hozta: számítok, és van értelme a jelenlétemnek a közéletben.

Tudjátok, ezek a mondatok, szeretet-nyilvánítások és ösztönzések adtak erőt az életemnek abban a szakaszában is, amikor teljesen reménytelennek tűnt, hogy én valaha is "normális" hétköznapi értelemben "boldog" életet fogok-e élni.

Ti akkor is velem voltatok, sokszor névtelenül, sokszor arctalanul, és mindig megtaláltátok az alkalmat, hogy üzenjetek: érdemes élnem.

Akkor úgy éreztem, jó, hogy a bajban nem hagytatok magamra, de most sokkal többet jelent, hogy a jóban is tudunk osztozni, mert szerintem ez nehezebb feladat.Hiszen én NEKTEK akarok örömet szerezni a dalaimmal, a játékommal, a gondolataimmal! De hogy még a privát boldogulásom is örömet tud okozni NEKTEK, ez több, mint amiről álmodtam.

KÖSZÖNÖM!!!

Igyekszem meghálálni.

Kezdjük tehát a "vérfagyasztó" tapasztalásokkal....

Ha nem mondjátok el senkinek, akkor elárulom, én már készülök a karácsonyra. Persze, csak fejben. Gyűlölöm a személytelen, sebtiben összevásárolt, tetszetős haszontalanságokat.

Ilyenkor, november elején listát írok az ajándékozandókról, egy-két napig tökölődök, hogy kinek mit, aztán usgyi! Nekiállok kötni, horgolni, festegetni, esetleg könyvet írni, stb.

Na, ez idén elmarad! Gondolom a gyakorló anyukák ismerik a tényt, hogy egy nap minimum 36 órából áll, ha nem feltétlenül kész bébiétel a gyerek tápláléka, és nem futár hozza a napi betevőt, meg a rokonság sem jól menő mosodások egylete. Szóval tévedtem amikor azt képzeltem, idén simán megoldom az ajándékozás körüli teendőket.

Az ötletet TI adtátok. Élményt fogok ajándékozni szeretteimnek (meg persze néhány praktikus apróságot) Egy haverom kissé rusztikus megfogalmazása szerint:. lenyalom azokat, akiket eddig leszartam. Ezalatt azt kell érteni, hogy akivel például hónapokig nem találkoztam, most meghívom ebédre, lesz barátnőm, aki egy közös múzeum-látogatást kap ajándékba, mert imádja a kiállításokat, a másiknak koncertjegyet rendeltem a neten (nem az enyémre), lesz, akit elhívok a koncertemre, lesz aki cd-t kap (nem az enyémet), lesz aki az enyémet kapja.

Egy biztos, ki fogom próbálni Stahl egyik sütireceptjét is, mert szerintem az is tök jó ajándék tud lenni. Ja, és van egy szupertitkos mézespálinka receptem (Neeem, ne is kérjétek!!! Hiába), az meg a hímneműek jutalma lesz az egész évi mellőzöttségért.

De mi lesz azokkal, akikkel egész évben együtt voltam????

Ez még kitalálandó, de minden ötletet szívesen fogadok.

Hm???

A mielőbbi viszontírásig: Télanyó


Címkék:
Értékelés: 4.84 Hozzászólások: (16)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 16
Kramer Emőke

Kedves jó Andrea! Kérem tegye lehetővé, hogy drága kicsi leányát megajándékozhassam a saját készitésü mesekönyvemmel, melyet a unokáimnak irtam. Pár héttel ezelőtt olvastam az Önnel készült riportot, amiben az 5 éves, bölcs gyermek kijelentése azóta az én napi imám is: "ne legyen szomorúság, és ne legyen fájás!" ezen a gyönyörű Földön! Müvészetének maximális elismerője és tisztelője vagyok, Gyermekének pedig csodálója! Ismeretlenül is szeretettel köszöntöm Emőke néni
2012-08-07 20:30:12

vk.

anyának szeretném megvenni az új cd-t van hajdúhadházon ilyen cd?

2010-12-15 18:29:52

czár kriszta

szia kedves Andi.Nagyon jó lett a lemezed gratulálok hozzá.A 3 hetes kisfiammal azt hallgatjuk.Gratulálok hozzá biztos siker lesz.Egy lány a Stop-Shop zöld cipőboltjából.
2007-12-06 10:32:24

Gabociusz

Kedves Andrea!
Most nézegettem először a blogját. Rettentően tetszenek őszinte sorai! Húúú, holnap megyek a Komédiumba az estre. Már nagyon-nagyon várom,hogy újra élőben hallhassam, láthassam!
A CD-je szuper! Nekem személy szerint jobban tetszik, mint a Cinema!
Tiszta szívből gratulálok a kislányához és a sikereihez! A rosszakarok pedig elmehetnek a ....
Kézcsók: Gábor
2007-12-06 10:00:06

babi

mi történt, hogy nem írják ki a hozzászólásokat? bABI
2007-12-05 20:54:22

babi

Kedves Andrea! Remélem most már megjelenik az írásom és remélem hamarosan megint jelentkezel! Na szóval azért írok mert megvettem a lemezedet és nagyon tetszik szerintem nagyon jól sikerült és csodálatosan énekeled a Cserháti Zsuzsa számait bár ez nem újdonság mert te mindig nagyon jól énekelsz gratula neked ezért a lemezért is majd ha találkozunk még ezt is aláiratom veled. Andika légyszi írd meg, hogy sikerült a premiered az új darabodban bár gondolom nagy sikered volt legalább is ahogy az újságban olvastam ez éreztem belőle de kiváncsi vagyok arra,te,hogy élted ezt meg most búcsozom minden jót sok sikert és meghitt ünnepi készülődést kívánok üdv Babi
2007-12-03 20:38:43

babi

Szia Andrea! Csak azért írok újra mert megvettem az új cd-det és szeretném megírni, nagyon tetszik az új albumod szerintem nagyon jól sikerült csodálatosan énekelsz rajta bár ezzel újdonságot nem mondok mert idáig is nagyon jól énekeltél. Más! Szeretném megkérdezni tőled az új műsorod premierje,hogy sikerül? Gondolom nagy sikered volt mert téged is de a Cseháti Zsuzsát is sokan szeretik és jó hallani az Ő számait a TE előadásodban. Remélem jól vagytok és Télanyó már megszerezte az összes ajándékot én még ezután fogom de már nagyon várom a KARÁCSONYT! Olyan jó ebben a rohanó világban az a három nap nyugalom amit az ember a szeretteivel eltölthet tudod én egy italboltban dolgozom ahol van egy lottózó is hát ilyenkor tényleg nagy a forgalom de én ezt szeretem és a kollégáim is aztán jön a Karácsony egy kis pihenés.Most befejezem kívánok minden jót nektek remélem egyszer eljössz koncertezni Dunaújvárosba és akkor újra találkozhatok veled addig is itt írok neked Szeretettel ölellek Babi
2007-11-30 19:45:15

Alma04

Szia Andrea. Én még csak most kapcsolódtam be a levelezésbe, de nagyon örülök neki, hogy ily módon kapcsolatot teremthetek veled. Először is gratulálok a gyönyörű kislányodhoz, már nagyon megérdemelted. Ismerem ezt az érzést, mert annó nekem is nehezen jött a gyermekáldás, de annál nagyobb volt az öröm, amikor megtapasztalhattam ezt a semmihez sem hasonlítható földöntúli érzést. Kívánok Neked sok boldogságot a családodhoz, a munkádhoz pedig sok sikert.
2007-11-25 16:48:42

Kati

Kedves Andi! Te vagy az egyik kedvencem. Remélem jól vagy. Sok-sok millió puszit küld:Kati
2007-11-24 16:11:00

titta

Kedves Andi,
En is csak annyit tudok mondani hogy ne torodj a rosszakarokkal, akiknek uzenem hogy itt Angliaban ahol elek, a nok 3 honappal a szules utan mennek dolgozni, ez az elvart - nemhogy biralando. Ugyhogy minden Andira krakogo, eveket otthonulo, irigy es elhizott gyeseske fogja csak be a szajat. Nehez ugye elfogadni hogy valakit visszavarnak, emellett csinos is, sikeres, boldog. SAVANYU A SZOLO..
2007-11-20 14:44:56

Nyerges Kati

Szia Andi! Kivánok nektek nagyon sok örömet a karácsonyi meglepikhez, mert tudom, hogy kislányoddal ez lesz az első karácsonyottok. Én mindig azt montam a gyermekeimnek a karácsony nem az ajándékkért van hanem a szeretettért, ezért én és a családom kiván nektek szeretettet mind ehhez. Kati
2007-11-18 17:40:54

babi

Kedves Andi! Most láttalak a tv-ben a "Csináljuk a Fesztivált" című műsort hát neked mindig énekelni kellene mert, teljesen mindegy milyen dalt énekelsz nagyon jól csinálod! Csodálatos élményt adsz a közönségnek azzal,hogy énekelsz köszönöm,hogy vagy nekünk és átélhetjük mind azt amit tőled kapunk nagyon jó,hogy visszatértél és nem tüntél el mert nagyon hiányoztál volna nekünk! Kívánok minden jót és sok siker az új műsorodhoz a szinházban. Milyen volt újra játszani a " Kaktusz virágában" ? Kérlek írjál erről egy pár sort szeretettel ölellek Babi
2007-11-16 22:28:52

zsóka

Sziasztok! Igazán nem akarom elvenni a kedveteket,hisz 1-2 évvel ezelőtt izgalommal és reményekkel telve készültem a Karácsonyra én is-,de időközben elhagyott a férjem,a lányom mára 20 éves egyetemista lett,kapcsolat meg csak olyan "semmilyen"stb.Azelőtt az adventi időszak alatt átvarázsoltam a lelkemet és a lakást is,mára csak a szomorúság a magány és a pénztelenség maradt.28 éve dolgozom óvónőként,így a mese, a csodavárás a zsigereimben van.Szerencsére ovisaimnak még ennyi év után is tudok varázslatot,mosolyt sok-sok szeretetet adni,de itthon csak a keserűség vár.Mindenki azt mondja rólam,hogy milyen vidám,mosolygós,kiegyensúlyozott nő vagyok,pedig,ha tudnák,hogy ez csak egy OSCAR-díjas szerep.Utálom,hogy minden a pénz körül forog és akinek nics,az már nem is ember!
Kedves Andrea!A kisbabátoknak nagyon örülök,gratulálok hozzá.Jó,hogy olyan helyre született,ahol igaz emberré válhat!Puszilok mindenkit és jó készülődést kívánok!!!
2007-11-16 18:01:35

szilva

Drága Andi!
Nagyon szépen köszönöm,hogy megajándékoztál minket egy új cd-vel, örülök,hogy újra hallhatjuk a hangod. Tényleg jó dolog ez az élmény ajándékozás, tegnap kaptam Anyuéktól a cd-det.
Örülök a boldogságodnak, gratulálok a Tündéri Rozinádhoz, köszönöm,hogy időt szakítottál az új cd elkészítésére. Annyira jó látni,hogy sugárzol,ragyogsz a boldogságtól. Remélem nemsokára elentkezel megint.
2007-11-14 09:39:16

Szilvi

Szia! nyugi én is már a Karácsonyra készülök, nem csak te!Ha adhatok egy tippet, én tavaly , a kollégáktól ,naptárt kaptam na de nem akármilyet, a saját,és hol közösen voltunk a képeken valahogy úgy elkapták ,hogy a képek ill, az aktúális hónaphoz! Imádom, mert ha rá nézek bármelyik hónapra mindig eszembe jut valami!sok puszi
2007-11-13 16:02:39

babi

Szia Szulák Andi már bocs de nagyon örülök,hogy visszatért a jó kedved ezt a Szulák Andit szeretjük nagyon sokan akik itt a támogatásunkról írtunk neked. Ne HARAGUDJ,HOGY ILYEN SOKSZOR ÍRTAM A BLOGODBA DE MIVEL NEM JELENT MEG AZ ÍRÁSOM AZT HITTEM NEM JÓ HELYRE MENT EZÉRT ÍRTAM ÚJRA ÉS ÚJRA NEKED. Tudod már én is készülök a karácsonyra amit imádok ha vége a nyárnak én már alig várom a karácsonyt! Nagyon szeretem az ünnepre való felkészülést tudod mi a boltot ahol dolgozom mindig szépen feldíszítjük ami egy nagyon jó móka mert mindig van valami amin sokat nevetünk.Szerintem nem az ajándék alényeg főleg nem az, hogy az minnál drágább legyen lehet egy könyvnek egy cd-nek is szíből örülni ha azt szeretettel adják! Legalábbis én így gondolom. Most nektek mégszebb lesz az ünnep mert van egy kis angyal veletek akinek ez lesz az első karácsonya és úgy gondolom a barátaidnak jó lesz azt látni, hogy milyen boldogok vagytok. Kérdés meggyógyúltál már , hogy van a kislányod már gondolom nagyon érdeklődik világ iránt? kösz,hogy újra jelentkezdtél már azt hittem elvették a kedved a blog írástól pedig én nagyon örülök az oldaladnak mert itt tudok neked írni. Minden jót neked és a családodnak.Szerintem télanyó kitalálja karácsonyig a megfelelő ajándékokat. szeretettel Babi
2007-11-12 19:19:36

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizennyolc meg tizenkettő =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Szulák Andrea ezentúl itt osztja meg az olvasókkal örömeit-bánatait, a hétköznapok történéseit!

MAGAMRÓL

Énekesnő, színésznő.

ÜZENŐFAL

2015-10-13 16:45:05 szecsi laszlo Üdv!
Nem tudom ezt a blogot nézi e valaki. A művésznőnek nehéz üzenni,ha mégis látja mondjuk pont ő akkor üzenem, a zene meg gyógyít minden bánatot.

Nagy tisztelője:Szécsi László

2013-02-03 22:13:16 Pataki Éva Kedves Andrea!
Nem tudom kapok-e segítséget... de nagyon szeretném! Néhány éve, egy plakáton hirdetett valamit, és egy csodálatos 2 köves gyűrű volt az ujján. A két kő nem ért össze, eltolva egymás felett volt... Szikrázott a kő, mint a gyémánt...Nincs róla valahol egy fotó? vagy a plakátot nem találhatom meg valahol ...? Köszönöm szépen a segítséget!!!!!
Meleg szeretettel: Éva

2012-08-02 21:27:10 dontos marianne Nem szeretném bántani kedves Andrea, d e túl sokat szerepel..és ahhoz nincs akkora tehetsége.. sem hangja...
ráadásul nagyon unalmas most már
mint egy nagy alt lamantin..
mikor veszi észre magát?
a reklámjai pedig egész borzasztóak..
Mindent el kell viselni a közönségnek..
a száknyalogatását, a play beck (úgy is fals)éneklését, és hájrengetését..
nem tudom ki tolja szekerét..de most már tolhatná másnak is...
üdv. DM

2012-02-28 19:58:37 Csilla Kedves Művésznő!
Nem szeretném, ha ezt a levelemet mindenki látná. Nem tudom, elkérhetném-e az Ön privát e-mail címét?
Én nagyon kedvelem Önt és Chert is!
Szeretném megkérdezni, hogy Ön régebben, a Shoop Shoop song-on kívül milyen dalt, vagy dalokat énekelt, amiket Cher is?
Köszönöm a választ.
Minden jót kívánok:
Csilla

2009-04-18 21:55:17 Babi Kedves Andrea! Boldog névnapot kívánok neked! További sok sikert neked és jó egészséget a családodnak! Puszi Babi

2009-02-08 20:25:35 babi Kedves Andrea! Kívánok nagyon Boldog születésnapot !Jó egészséget az egész családodnak és további sok sikert én várom vissza a műsorodat! Sok puszi neked Babi

2009-02-06 15:44:24 Gabika kedves Andrea....drukkolunk mindig neked...áruld el mi a szám cime amit a MegaTáncban énekeltél...köszönjük szépen

2009-01-25 19:02:14 babi Szia Andi! Hát nem hiszem el,hogy a legjobb műsort szüntetik meg a tv1-en ezek nem normálisak még akkor is ha nagy a nézettsége! Nem értem??????

2008-12-31 23:35:28 babi BUÉK! Mindenkinek!

2008-12-24 19:47:11 babi Kedves Andrea! Kívánok Békés Boldig Karácsonyt neked és a kis CSaládodnak! Puszi Babi

2008-12-06 22:17:54 babi Szia Andrea! Gratulálok nagyon szépen énekeltél a Szombat esti lázban ! Imádom a hangodat most is téged hallgatlak a "Fehér Karácsony" című számot gyönyörű köszönöm az élményt ! Minden jót és békés ünnepi készülődést! Szeretettel Babi

2008-12-04 18:59:51 babi Télanyó merre jár az idén ?

2008-12-03 18:03:46 babi Kedves Andrea ! Nagyon jó volt tegnap a műsorod ,újra bebitonyítottátok,hogy lehet szinvonalas műsor is készíteni! Köszönöm! A kislányod meg egyszerüen szép és nagyon aranyos a Nők Lpjában láttalak titeket és jó látni a boldogságodat és a kis családod kiegyensúlyozott boldogságát ! Andikám nagyon megérdemled mert te már annyit adtál az embereknek mostmár jó,hogy te is kapsz valamit. Minden jót kívánok neked és a családodnak és vigyázzatok erre a kis tündérkére!Puszi egy nagy rajongód
!Babi

2008-11-23 23:27:55 Cseh Péterné Kérem, segítsenek a kislányomnak!

Cseh Péterné, három gyermekes édesanya vagyok. Kislányunk, Rita 2008. ápr. 4-én született, 35. hétre.
6 hónapos korában derült ki, hogy mivel oxigénhiányos állapotba került a szülés alatt, izomzata van ahol túl kötött, van ahol túl laza. Emiatt nem képes hangokat képezni, nem gőgicsél, nem megfelelően mozog. Hogy megelőzzük a rendellenes fejlődést, speciális kezelésekre, tréningekre van szüksége.

Emiatt járunk egy un. Dévény-módszer szerint kifejlesztett nagyon fájdalmas tornára, amelyhez HRG úszás, és TSMT speciális torna is kapcsolódik.
Cél: hogy a megkésett, eltérő mozgás, beszéd és értelmi fejlődést, a figyelemzavart, eltérő aktivitást, mozgássérülés kialakulását megelőzzük.

A fejlesztést a Misszió Egészségügyi Központba végzik Veresegyházán.
A foglalkozások havi szinten, jelentős kiadással terhelik meg a családi költségvetést.
A torna, az úszás és a mindezekhez szükséges eszközök költségei éves szinten 630.000 Ft-ra rúgnak.

Sajnos nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk. 2007-ben hitelből vettünk egy régi parasztházat Fóton, de nem kaptunk rá annyi hitelt, hogy azt lakhatóvá tegyük. 3 gyermekünkkel ezért édesanyámnál lakunk egy 20 négyzetméteres szobában. Még 3 Millió Ft-ra lenne szükségünk, hogy egy egészséges közegben élhessenek a gyerekek.
A ház befejezése azért nehéz számunkra, mert én gyes-t kapok csupán, a férjem fizetése pedig elmegy a banki törlesztésre.

Nagy lelki nyomás nehezedik ránk azzal, hogy nem tudjuk előteremteni a kislányunk kezeléséhez szükséges költségeket, hogy a fogyatékosság kialakulását megelőzzük!

Nehéz helyzetünkben azért fordulok Önökhöz, hogy ha tudnak, nyújtsanak segítséget számunka! A legkisebb támogatást is hálás szívvel fogadjuk.
Adományaikat egy közhasznú alapítványon keresztül.

A MaranaTha 2000 Alapítvány

10402166-21616985-00000000 számlaszámra

„kicsi Rita gyógyulására” megjelöléssel juttathatják el számunkra.
Vagy
Ritának nyitott számlaszámára. Jogosult neve Cseh Péterné: 66000028-15427236
Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet Fót

Az Alapítvánnyal kapcsolatban felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:
Levélcím: 1146 Budapest, Thököly út 120.
Telefon: 222-5306
E-mail: maranatha.hu@freemail.hu

Előre is tisztelettel és hálával köszönöm meg mindazok támogatását, segítségét, akik együtt tudnak velünk érezni és segíteni tudnak!
Cseh Péterné 06-70-591-2261
Rita édesanyja

Akár személyesen is tudnának a Kicsi Ritával találkozni.
Akár személyesen is tudnának a Kicsi Ritával találkozni.
Minden fajta segítséget, hálás szível, elfogadunk. / Ruha, élelem, játék stb.../
A fiúk 6 és 10 évesek.!

2008-11-19 18:14:17 babi Andrea megint nagyon jó volt a műsorod! Köszönöm,hogy megörvendetsz minket minden két hétben egy jó műsorral végre van amit nézni lehet és érdemes! Nem tudom elolvasod-e az üzeneteket remélem igen mert szeretném ha tudnád,hogy nagyon szeretem amit csinálsz! Minden jót és jó egészséget neked és a kis családodnak! És jó lenne ha írnál ide egy pár sort köszi szeretettel Babi

2008-11-05 18:45:31 babi Szia Andi! Hát ismét nagyon jó volt a műsorod! Gratulálok neked ahhoz a szinvonalhoz amit te a műsoraiddal produkálsz mert az emberek szerintem erre fogékonyak és nem a sok bugyuta műsorokra nem is beszélve a buta kis "sztárokról" akik néha olyan buták,hogy az már fáj! Szóval remélem sokáig fog tartani a műsorod mert szükség van rá és amikor énekelsz azt órákig tudnám hallgatni!!!!!!!!!!Kívánok minden jót és sok sikert remélem nemsokára ide is fogsz írni mert már nagyon hiányzik az írásod és persze jó egészséget neked és a kis családodnak puszi

2008-11-04 19:37:37 babi Mindenki figyelem aki szereti a Szulák Andit ma este Szulák és más! Nézzétek! Üdv Babi

2008-10-16 18:54:13 baby Szia Andrea! Csak azt akarom mondani,hogyx nagyon jó volt tegnap a műsorod szinvonalas érdekes és értelmes okos emberek beszélgettek egymással jaj nagyon örülök,hogy újra itt vagy a tv-ben és hát amikor énekelsz az a csúcspont imádom a hangodat nagyon köszöböm,hogy vagy nekünk a sok értelmetlen nézhetetlen műsor között te egfy gyöngyszem vagy nagyon szeretlek és a műsorodat is! Minden jót sok sikert a további munkádhoz és jó egészséget az egész családnak és vigyázz a gyönyörű pici lányodra egy naqy rajongód!

2008-10-09 18:47:04 babi Szia Andikám! Jaj nagyon örültem,hogy újra megjelentél a tv-ben és újra van a műsorod, Végre valami értelmes műsor amit érdemes nézni! Tudod Andi olyan furcsa volt,hogy ott volt az Albert Györgyi és rá pár órára már halott volt én nagyon sajnálom őt mert egy értelmes okos nő volt. Szóval nagyon tettszett a műsorod és jó,hogy újra láthatjuk a SZulák és mást! Minden jót és további sok sikert neked és jó egészséget az egész családnak!puszi Babi

2008-10-09 00:03:44 boros magdi Andikám! Nekem szinész vagy főleg, és ha egyszer eszébe jutnál vkinek mint ORBÁNNÉ!Tán még Dajkánál is jobb leszel. Persze majd...hisz még fiatal vagy!Én viszont már nem de igyekszem megérni...Addig is szívvel ajánlom a "Macskajáték"-ot olvasni, mert isteni,(én már soxor..)Eddig csak Dajkával tudtam elképzelni, mert ő bohóc is tudott lenni, ami -tudjuk - a legnehezebb.Én pl. a könyvet olvasva sokat mulatok (sőt néhol röhögök),ezt színházban még (nekem) nem jött be. Most láttalak Vp.-ben a Hippolitban, csak miattad mentünk el a lányommal: hál'istennek az első sorban ültünk:így élveztem a mimikádat (is).Egyébként Hypp a könyökünkön jön ki, sztem kissé neked is, ennél nagyobb falat kéne már Neked. Andikám, szeretünk!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007