VÁLASSZ: -

2008-01-30 14:14:48

A legújabb dolgok

Egyébként lehet, hogy ehhez a feldobottsághoz az is hozzájárul, hogy sok mindenkinek jutok mostanában az eszébe, legfőképpen olyanoknak, akiknek tényleg nagyon örülök. Mint néhány filmes barátomnak akikkel ugyan ritkán találkozunk, de most fontosnak érezték, hogy meghívjanak a műveik bemutatására a Filmszemlére. Még nem biztos, hogy meg tudom oldani, hogy elmenjek, de nagyon jól esett, hogy gondoltak rám. Az is nagyon kellemesen érintett, hogy TI kedves újságolvasók úgy gondoljátok, hogy én, mint médiaszemélyiség "hitelesnek" számítok. Ennél nagyobb elismerés kevés van!!!

Annak annyira már nem örültem, hogy sokan feszegették, mi a véleményem az Activity bukásáról. Természetesen van véleményem, de semmiképpen nem szeretnék odarondítani ahol régen enni szoktam.

Úgy gondolom a bukás okai sok tényezőből állnak.

Én mindenesetre nem nosztalgiázom, és nem szeretnék még egyszer olyan helyzetbe kerülni, hogy több mint hat évnyi sikeres együttdolgozás után - hat hónapos terhes kismamaként - egy üveg pezsgőt kapjak "nagyvonalú" búcsúajándékul és a producer többé ne vegye fel nekem a telefont....

Inkább koncentráljunk csak a jó dolgokra!!!

Képzeljétek!

Lehet, hogy aranylemez lesz a legutolsó lemezem, a Boldogság gyere haza! Ilyen még nem volt! Nekem még SAJÁT, önálló aranylemezem nem volt! Jó, mint közreműködő még gyémántlemezt is kaptam, de az teljesen más érzés.

Nagyon izgulok. Ez lenne az egész eddigi pályafutásom megkoronázása!

Egyébként lesz még valami, de az legyen meglepetés, és remélem együtt örültök majd velem.....:-)

Apropó! Meglepetés...

Mindjárt itt a szülinapom, és fogalmam sincs, hogyan kéne megünnepelni. Szívem szerint nem is tartanám meg, mert ez már nem ünnepelni való, de rettegek attól, nehogy valaki szervezzen valami meglepi-bulit, mert azt utálnám. Amúgy is fogyózom - milyen meglepő nem igaz?- , és most tök jól megy, nem akarom elszúrni hosszú hetek munkáját.

Szóval, teli az élet várakozással!

Én legalább annyira kíváncsi vagyok a folytatásra, mint Ti.....


Címkék: 32
Értékelés: 3.85119 Hozzászólások: ()
2008-01-15 11:10:07

Újévi fogadalmak

Mindenesetre a meghittség valóban áthatotta az ünnepeket nálunk, és ehhez az is hozzájárult - a kislányom tündéri rácsodálkozásán túl -, hogy fehér volt a karácsony, ahogy kívántam, és újév napján meseszépen hullott a hó, amitől olyan béke és nyugalom szállt rám, hogy eltartott egészen a hét végéig.
Aztán a kidobott csupasz karácsonyfák látványa beindította nálam az újévi fogadalmak egész sorát...
Először is: nem veszünk többé élő fát, mert egyrészt kidobott pénz, másrészt nem is környezetbarát. Inkább invesztálunk egy kicsit drágább, de tovább tartó műfenyőbe, ami tökéletesen hozza az igazi fa illúzióját, úgy tíz-tizenöt évig, és majd mindig veszünk néhány igazi fenyőgallyat az illat kedvéért.
Másodszor: Most mindösszesen egy kilót szedtem fel az ünnepek alatt, pedig nem nagyon vontam meg magamtól semmi finomat, csak éppen sikerült megtalálnom a kellő mértéket, tehát jövőre sem lesz össznépi hízókúra az évvége.
Aztán arra gondoltam, hogy vagy körbejárom a környék kutyatulajdonosait, amelyben felszólítom őket, hogy szilveszterkor zárják biztonságos helyre, vagy engedjék be a lakásba kedvenceiket, vagy aláírásokat fogok gyűjteni a petárdák és egyéb tűzijátékok használata ellen, mert torokszorító látvány volt, amikor az újév első napjaiban sétálni mentünk és minden sarkon, villanyoszlopon, faágon elveszett kutyákat kerestek a gazdik, mert a hangoktól megrémült állatok ijedtükben világgá mentek. Nem beszélve a nyugdíjasokról, akik még emlékeznek a fegyverropogás hangjaira, és van közöttük olyan, aki rettegve várja, mikor kezdik benne újra felébreszteni a félelmet az önfeledten szórakozni vágyó óévbúcsúztatók. De kérdem én...tényleg annyira mulatságos ez az újgazdag módi? Minél nagyobb ricsaj, minél nagyobb látvány, minél nagyobb felhajtás? Nem lehetne csak úgy jókedvűen, kedvesen kimenni az utcára pár csillagszóróval a kézben koccintani, ahogy azt a szomszédunkban lakó erdélyi család és a rokonaik tették éjfélkor? Békességes látvány volt, és sem nem veszélyes, sem nem zavaró, egyszerűen csak szép...
Lehet, hogy az anyaság felelőssége hozta ki ezt belőlem, vagy aggódom a hülye kamaszok miatt is akik egy életre leckét kaptak - gondolok itt arra, aki elvesztette a fél kezét, a másik meg az arcát, szóval szerintem maradjon csak a hagyományos papírtrombita, meg a sípoló "ördögnyelv", esetleg kereplő, mert elég zajos, de legalább nem okoz bajt senkinek.
Legfőképpen egy közvetlen karácsony előtti hír borított ki, miszerint a vámosok legfoglaltak egy csomó hamisított cipőt meg ruhát, és azt most mind meg fogják semmisíteni.
Könyörgöm, tényleg ilyen gazdagok vagyunk? Ebben az országban nincs létminimum alatt élő család egy sem? Annyi helyen lehetne életmentő az a sok minden amit ilyenkor kivonnak a forgalomból, hogy nem is értem miért nincs erre valamilyen megoldás?
Sok minden jutott még eszembe az elmúlt pár napban, amikor nem csak magammal voltam elfoglalva, legfőképpen az, hogy olyan jó lenne egy békés, kigegyensúlyozott, biztonságos, tiszta, rendezett világban felnevelni a kislányomat.
Vajon van-e erre esély?
Meglátjuk...
Egy barátomtól ezt az üzenetet kaptam: " Kedves Barátaim! Közlöm veletek, hogy a 2007-re küldött jókívánságaitokból semmi sem teljesült, ezért kérlek titeket, 2008-ra lehetőleg kaját, piát, pénzt és egyéb ajándékokat küldjetek!"
Ti, mit kértek 2008-ra?Címkék: 9
Értékelés: 4.89411 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Szulák Andrea ezentúl itt osztja meg az olvasókkal örömeit-bánatait, a hétköznapok történéseit!

MAGAMRÓL

Énekesnő, színésznő.

ÜZENŐFAL

2015-10-13 16:45:05 szecsi laszlo Üdv!
Nem tudom ezt a blogot nézi e valaki. A művésznőnek nehéz üzenni,ha mégis látja mondjuk pont ő akkor üzenem, a zene meg gyógyít minden bánatot.

Nagy tisztelője:Szécsi László

2013-02-03 22:13:16 Pataki Éva Kedves Andrea!
Nem tudom kapok-e segítséget... de nagyon szeretném! Néhány éve, egy plakáton hirdetett valamit, és egy csodálatos 2 köves gyűrű volt az ujján. A két kő nem ért össze, eltolva egymás felett volt... Szikrázott a kő, mint a gyémánt...Nincs róla valahol egy fotó? vagy a plakátot nem találhatom meg valahol ...? Köszönöm szépen a segítséget!!!!!
Meleg szeretettel: Éva

2012-08-02 21:27:10 dontos marianne Nem szeretném bántani kedves Andrea, d e túl sokat szerepel..és ahhoz nincs akkora tehetsége.. sem hangja...
ráadásul nagyon unalmas most már
mint egy nagy alt lamantin..
mikor veszi észre magát?
a reklámjai pedig egész borzasztóak..
Mindent el kell viselni a közönségnek..
a száknyalogatását, a play beck (úgy is fals)éneklését, és hájrengetését..
nem tudom ki tolja szekerét..de most már tolhatná másnak is...
üdv. DM

2012-02-28 19:58:37 Csilla Kedves Művésznő!
Nem szeretném, ha ezt a levelemet mindenki látná. Nem tudom, elkérhetném-e az Ön privát e-mail címét?
Én nagyon kedvelem Önt és Chert is!
Szeretném megkérdezni, hogy Ön régebben, a Shoop Shoop song-on kívül milyen dalt, vagy dalokat énekelt, amiket Cher is?
Köszönöm a választ.
Minden jót kívánok:
Csilla

2009-04-18 21:55:17 Babi Kedves Andrea! Boldog névnapot kívánok neked! További sok sikert neked és jó egészséget a családodnak! Puszi Babi

2009-02-08 20:25:35 babi Kedves Andrea! Kívánok nagyon Boldog születésnapot !Jó egészséget az egész családodnak és további sok sikert én várom vissza a műsorodat! Sok puszi neked Babi

2009-02-06 15:44:24 Gabika kedves Andrea....drukkolunk mindig neked...áruld el mi a szám cime amit a MegaTáncban énekeltél...köszönjük szépen

2009-01-25 19:02:14 babi Szia Andi! Hát nem hiszem el,hogy a legjobb műsort szüntetik meg a tv1-en ezek nem normálisak még akkor is ha nagy a nézettsége! Nem értem??????

2008-12-31 23:35:28 babi BUÉK! Mindenkinek!

2008-12-24 19:47:11 babi Kedves Andrea! Kívánok Békés Boldig Karácsonyt neked és a kis CSaládodnak! Puszi Babi

2008-12-06 22:17:54 babi Szia Andrea! Gratulálok nagyon szépen énekeltél a Szombat esti lázban ! Imádom a hangodat most is téged hallgatlak a "Fehér Karácsony" című számot gyönyörű köszönöm az élményt ! Minden jót és békés ünnepi készülődést! Szeretettel Babi

2008-12-04 18:59:51 babi Télanyó merre jár az idén ?

2008-12-03 18:03:46 babi Kedves Andrea ! Nagyon jó volt tegnap a műsorod ,újra bebitonyítottátok,hogy lehet szinvonalas műsor is készíteni! Köszönöm! A kislányod meg egyszerüen szép és nagyon aranyos a Nők Lpjában láttalak titeket és jó látni a boldogságodat és a kis családod kiegyensúlyozott boldogságát ! Andikám nagyon megérdemled mert te már annyit adtál az embereknek mostmár jó,hogy te is kapsz valamit. Minden jót kívánok neked és a családodnak és vigyázzatok erre a kis tündérkére!Puszi egy nagy rajongód
!Babi

2008-11-23 23:27:55 Cseh Péterné Kérem, segítsenek a kislányomnak!

Cseh Péterné, három gyermekes édesanya vagyok. Kislányunk, Rita 2008. ápr. 4-én született, 35. hétre.
6 hónapos korában derült ki, hogy mivel oxigénhiányos állapotba került a szülés alatt, izomzata van ahol túl kötött, van ahol túl laza. Emiatt nem képes hangokat képezni, nem gőgicsél, nem megfelelően mozog. Hogy megelőzzük a rendellenes fejlődést, speciális kezelésekre, tréningekre van szüksége.

Emiatt járunk egy un. Dévény-módszer szerint kifejlesztett nagyon fájdalmas tornára, amelyhez HRG úszás, és TSMT speciális torna is kapcsolódik.
Cél: hogy a megkésett, eltérő mozgás, beszéd és értelmi fejlődést, a figyelemzavart, eltérő aktivitást, mozgássérülés kialakulását megelőzzük.

A fejlesztést a Misszió Egészségügyi Központba végzik Veresegyházán.
A foglalkozások havi szinten, jelentős kiadással terhelik meg a családi költségvetést.
A torna, az úszás és a mindezekhez szükséges eszközök költségei éves szinten 630.000 Ft-ra rúgnak.

Sajnos nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk. 2007-ben hitelből vettünk egy régi parasztházat Fóton, de nem kaptunk rá annyi hitelt, hogy azt lakhatóvá tegyük. 3 gyermekünkkel ezért édesanyámnál lakunk egy 20 négyzetméteres szobában. Még 3 Millió Ft-ra lenne szükségünk, hogy egy egészséges közegben élhessenek a gyerekek.
A ház befejezése azért nehéz számunkra, mert én gyes-t kapok csupán, a férjem fizetése pedig elmegy a banki törlesztésre.

Nagy lelki nyomás nehezedik ránk azzal, hogy nem tudjuk előteremteni a kislányunk kezeléséhez szükséges költségeket, hogy a fogyatékosság kialakulását megelőzzük!

Nehéz helyzetünkben azért fordulok Önökhöz, hogy ha tudnak, nyújtsanak segítséget számunka! A legkisebb támogatást is hálás szívvel fogadjuk.
Adományaikat egy közhasznú alapítványon keresztül.

A MaranaTha 2000 Alapítvány

10402166-21616985-00000000 számlaszámra

„kicsi Rita gyógyulására” megjelöléssel juttathatják el számunkra.
Vagy
Ritának nyitott számlaszámára. Jogosult neve Cseh Péterné: 66000028-15427236
Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet Fót

Az Alapítvánnyal kapcsolatban felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:
Levélcím: 1146 Budapest, Thököly út 120.
Telefon: 222-5306
E-mail: maranatha.hu@freemail.hu

Előre is tisztelettel és hálával köszönöm meg mindazok támogatását, segítségét, akik együtt tudnak velünk érezni és segíteni tudnak!
Cseh Péterné 06-70-591-2261
Rita édesanyja

Akár személyesen is tudnának a Kicsi Ritával találkozni.
Akár személyesen is tudnának a Kicsi Ritával találkozni.
Minden fajta segítséget, hálás szível, elfogadunk. / Ruha, élelem, játék stb.../
A fiúk 6 és 10 évesek.!

2008-11-19 18:14:17 babi Andrea megint nagyon jó volt a műsorod! Köszönöm,hogy megörvendetsz minket minden két hétben egy jó műsorral végre van amit nézni lehet és érdemes! Nem tudom elolvasod-e az üzeneteket remélem igen mert szeretném ha tudnád,hogy nagyon szeretem amit csinálsz! Minden jót és jó egészséget neked és a kis családodnak! És jó lenne ha írnál ide egy pár sort köszi szeretettel Babi

2008-11-05 18:45:31 babi Szia Andi! Hát ismét nagyon jó volt a műsorod! Gratulálok neked ahhoz a szinvonalhoz amit te a műsoraiddal produkálsz mert az emberek szerintem erre fogékonyak és nem a sok bugyuta műsorokra nem is beszélve a buta kis "sztárokról" akik néha olyan buták,hogy az már fáj! Szóval remélem sokáig fog tartani a műsorod mert szükség van rá és amikor énekelsz azt órákig tudnám hallgatni!!!!!!!!!!Kívánok minden jót és sok sikert remélem nemsokára ide is fogsz írni mert már nagyon hiányzik az írásod és persze jó egészséget neked és a kis családodnak puszi

2008-11-04 19:37:37 babi Mindenki figyelem aki szereti a Szulák Andit ma este Szulák és más! Nézzétek! Üdv Babi

2008-10-16 18:54:13 baby Szia Andrea! Csak azt akarom mondani,hogyx nagyon jó volt tegnap a műsorod szinvonalas érdekes és értelmes okos emberek beszélgettek egymással jaj nagyon örülök,hogy újra itt vagy a tv-ben és hát amikor énekelsz az a csúcspont imádom a hangodat nagyon köszöböm,hogy vagy nekünk a sok értelmetlen nézhetetlen műsor között te egfy gyöngyszem vagy nagyon szeretlek és a műsorodat is! Minden jót sok sikert a további munkádhoz és jó egészséget az egész családnak és vigyázz a gyönyörű pici lányodra egy naqy rajongód!

2008-10-09 18:47:04 babi Szia Andikám! Jaj nagyon örültem,hogy újra megjelentél a tv-ben és újra van a műsorod, Végre valami értelmes műsor amit érdemes nézni! Tudod Andi olyan furcsa volt,hogy ott volt az Albert Györgyi és rá pár órára már halott volt én nagyon sajnálom őt mert egy értelmes okos nő volt. Szóval nagyon tettszett a műsorod és jó,hogy újra láthatjuk a SZulák és mást! Minden jót és további sok sikert neked és jó egészséget az egész családnak!puszi Babi

2008-10-09 00:03:44 boros magdi Andikám! Nekem szinész vagy főleg, és ha egyszer eszébe jutnál vkinek mint ORBÁNNÉ!Tán még Dajkánál is jobb leszel. Persze majd...hisz még fiatal vagy!Én viszont már nem de igyekszem megérni...Addig is szívvel ajánlom a "Macskajáték"-ot olvasni, mert isteni,(én már soxor..)Eddig csak Dajkával tudtam elképzelni, mert ő bohóc is tudott lenni, ami -tudjuk - a legnehezebb.Én pl. a könyvet olvasva sokat mulatok (sőt néhol röhögök),ezt színházban még (nekem) nem jött be. Most láttalak Vp.-ben a Hippolitban, csak miattad mentünk el a lányommal: hál'istennek az első sorban ültünk:így élveztem a mimikádat (is).Egyébként Hypp a könyökünkön jön ki, sztem kissé neked is, ennél nagyobb falat kéne már Neked. Andikám, szeretünk!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 13 meg 12 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007