VÁLASSZ: -

2007-10-25 09:32:07

Majdnem elbőgtem magam

Szóval...

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy most számomra tényleg Babuci , meg a párom a legfontosabb, és minden pillanatot kiélvezek, amit velük tölthetek. Egyre több csoda történik velünk, mert egyre gyakrabban megyünk együtt társaságba, és még eddig sehol sem hozott ránk szégyent a kis tündérünk, mindenütt édesen viselkedett, és levett a lábáról mindenkit. Kezd kibújni a fogacskája, de ezt is olyan derűvel és békésen tűri, hogy csak ámulok-bámulok. Ez a gyerek a türelem szobra! Pedig elég húzós heteken vagyunk túl.

Először a TV2-ős születésnapi műsorfolyam miatt kellett apukát és kislányát egymásra bíznom, utána elkészítettem az új lemezemet, hogy mindazok akik a hangomat szeretik ne legyenek elhanyagolva, majd leforgattuk a TÁRSULAT Középdöntőjét, hogy akik a képernyőn kedvelnek, szintén kapjanak belőlem valamit.

Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy csak fényképen nézegettem ezidő alatt a családomat, de tény hogy nehéz volt. Ugyanakkor ezek mind vállalt kötelezettségeim is voltak egyben, tehát kihagyhatatlan feladatok.

Most tehát a nehezén túl vagyok, és itthon pihengetek, ami alatt marhahúsleves-főzést, almáspite-sütést, szekrény-rendezgetést kell érteni, szóval értitek...

Közben arról ábrándozom, milyen jó lenne egy kicsit elmenni valahova velneszelni, esetleg elugrani melanzsozni Bécsbe, de egyelőre ezek csak tervek, és simán le tudok mondani most bármiről, ha az enyéim úgy kívánják.

Mindenesetre vettem magamnak egy szuper fotelt, ami át tud alakulni olyan heverő-féleséggé, és jókat szoktunk rajta szunyókálni a Babucival. (Nagyon helyes volt az eladónő a bútorboltban, úgy megörült nekem, mintha rég nem látott családtagja lennék, és azt mondta : "Annyira örülök a maga kisbabájának, és a Jóisten áldja meg azt a kis angyalt!" - majdnem elbőgtem magam)

Nos, egyelőre ennyi, hamarosan jelentkezem, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogadjátok majd az új lemezemet!Címkék: 22
Értékelés: 2.60697 Hozzászólások: ()
2007-10-01 12:12:33

The show must go on (A műsornak mennie kell tovább)

Fontos számukra a jelenlétem, akár a színpadon, akár a képernyőn, akár egyszerűen a szupermarketban találkozunk. Ne értsetek félre, nem nagyképű vagyok, ellenkezőleg! Volt egy olyan érzésem, hogy már-már ellenszenvessé válok a folytonos „jelenléttel”, amiket hol az újságok, hol a tv erőltettek.
Ezt nem akartam. Ezért szerettem volna kicsit elbújni, és mérlegelni, hogyan tovább.
Így eshetett meg, hogy szinte elfelejtettem milyen jó érzés, amikor nem a feljelentő oldalakon szerepelek meglehetősen negatív környezetben, hanem számtalan gratuláló és bíztató hozzászólást kaptam a neten keresztül, így történhetett meg, hogy nap nem telik el, hogy valaki meg ne állítana az utcán a kéréssel: mikor térek vissza a képernyőre, meg a színpadra, és így fordulhatott elő az a csoda is, ami a minap a Madách színház színpadán ért engem.
Történt ugyanis, hogy a színház elérkezett az  Operaház Fantomja 500-ik előadásához. Ebből az alkalomból egy egész héten át játszották a darabot, és minden este az előadás végén az ún. tapsrendben, más és más vendégművészt hívtak meg egy-egy extra produkció erejéig, pl. Horgas Esztert, Varnus Xavért, az Adagio-t stb.
Én is kaptam egy lehetőséget a 499. előadás végén.
Nagyon készültem!
Amióta TÁRSULAT zsűrijében ülök, megsokszorozódott a felelősségem, nem teljesíthetek az elvárások alatt ( nem mintha eddig ezt megengedtem volna magamnak)
Szóval elég nagy volt rajtam a nyomás, az öltözőben már éreztem, hogy vagy bepisilek, vagy elájulok, de semmiképp sem úszom meg szárazon.
Aztán kimentem a színpadra, a függöny felgördült, és mielőtt a számat kinyitottam volna kitört a tapsvihar!!!
Na, nesze neked Andi! Most jöjjön ki hang a torkodon!
Csak nyeltem a könnyeimet, és imádkoztam, hogy szólaljon már meg a mindent megváltó ZENE!
Megszólalt.
Zsűritársam Kocsák Tibor vezényelt, és figyelte minden rezdülésemet, a Jóisten áldja meg érte, mert olyan, de olyan nagyszerű érzés volt így újra színpadon állni, hagyni, hogy a muzsika átjárja az  egész lényemet.
Mindent kiénekeltem magamból ami az elmúlt hónapokban felgyűlt bennem.
A közönség értékelte.
Nem tudom meddig tapsoltak, nagyon nagy ünneplés volt.
A kocka el lett vetve.
Nincs több kérdés bennem, vajon kellek-e még a közönségemnek. Vártak, és szerettek.
Én pedig készültem, és viszontszerettem őket.
Holnap pedig elkezdődnek a színházban a próbák, és a héten megyek a stúdióba - az új lemezem felvételei is elindulnak, én pedig tele vagyok hittel, reménnyel és szerettel.Címkék: 24
Értékelés: 4.61944 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Szulák Andrea ezentúl itt osztja meg az olvasókkal örömeit-bánatait, a hétköznapok történéseit!

MAGAMRÓL

Énekesnő, színésznő.

ÜZENŐFAL

2015-10-13 16:45:05 szecsi laszlo Üdv!
Nem tudom ezt a blogot nézi e valaki. A művésznőnek nehéz üzenni,ha mégis látja mondjuk pont ő akkor üzenem, a zene meg gyógyít minden bánatot.

Nagy tisztelője:Szécsi László

2013-02-03 22:13:16 Pataki Éva Kedves Andrea!
Nem tudom kapok-e segítséget... de nagyon szeretném! Néhány éve, egy plakáton hirdetett valamit, és egy csodálatos 2 köves gyűrű volt az ujján. A két kő nem ért össze, eltolva egymás felett volt... Szikrázott a kő, mint a gyémánt...Nincs róla valahol egy fotó? vagy a plakátot nem találhatom meg valahol ...? Köszönöm szépen a segítséget!!!!!
Meleg szeretettel: Éva

2012-08-02 21:27:10 dontos marianne Nem szeretném bántani kedves Andrea, d e túl sokat szerepel..és ahhoz nincs akkora tehetsége.. sem hangja...
ráadásul nagyon unalmas most már
mint egy nagy alt lamantin..
mikor veszi észre magát?
a reklámjai pedig egész borzasztóak..
Mindent el kell viselni a közönségnek..
a száknyalogatását, a play beck (úgy is fals)éneklését, és hájrengetését..
nem tudom ki tolja szekerét..de most már tolhatná másnak is...
üdv. DM

2012-02-28 19:58:37 Csilla Kedves Művésznő!
Nem szeretném, ha ezt a levelemet mindenki látná. Nem tudom, elkérhetném-e az Ön privát e-mail címét?
Én nagyon kedvelem Önt és Chert is!
Szeretném megkérdezni, hogy Ön régebben, a Shoop Shoop song-on kívül milyen dalt, vagy dalokat énekelt, amiket Cher is?
Köszönöm a választ.
Minden jót kívánok:
Csilla

2009-04-18 21:55:17 Babi Kedves Andrea! Boldog névnapot kívánok neked! További sok sikert neked és jó egészséget a családodnak! Puszi Babi

2009-02-08 20:25:35 babi Kedves Andrea! Kívánok nagyon Boldog születésnapot !Jó egészséget az egész családodnak és további sok sikert én várom vissza a műsorodat! Sok puszi neked Babi

2009-02-06 15:44:24 Gabika kedves Andrea....drukkolunk mindig neked...áruld el mi a szám cime amit a MegaTáncban énekeltél...köszönjük szépen

2009-01-25 19:02:14 babi Szia Andi! Hát nem hiszem el,hogy a legjobb műsort szüntetik meg a tv1-en ezek nem normálisak még akkor is ha nagy a nézettsége! Nem értem??????

2008-12-31 23:35:28 babi BUÉK! Mindenkinek!

2008-12-24 19:47:11 babi Kedves Andrea! Kívánok Békés Boldig Karácsonyt neked és a kis CSaládodnak! Puszi Babi

2008-12-06 22:17:54 babi Szia Andrea! Gratulálok nagyon szépen énekeltél a Szombat esti lázban ! Imádom a hangodat most is téged hallgatlak a "Fehér Karácsony" című számot gyönyörű köszönöm az élményt ! Minden jót és békés ünnepi készülődést! Szeretettel Babi

2008-12-04 18:59:51 babi Télanyó merre jár az idén ?

2008-12-03 18:03:46 babi Kedves Andrea ! Nagyon jó volt tegnap a műsorod ,újra bebitonyítottátok,hogy lehet szinvonalas műsor is készíteni! Köszönöm! A kislányod meg egyszerüen szép és nagyon aranyos a Nők Lpjában láttalak titeket és jó látni a boldogságodat és a kis családod kiegyensúlyozott boldogságát ! Andikám nagyon megérdemled mert te már annyit adtál az embereknek mostmár jó,hogy te is kapsz valamit. Minden jót kívánok neked és a családodnak és vigyázzatok erre a kis tündérkére!Puszi egy nagy rajongód
!Babi

2008-11-23 23:27:55 Cseh Péterné Kérem, segítsenek a kislányomnak!

Cseh Péterné, három gyermekes édesanya vagyok. Kislányunk, Rita 2008. ápr. 4-én született, 35. hétre.
6 hónapos korában derült ki, hogy mivel oxigénhiányos állapotba került a szülés alatt, izomzata van ahol túl kötött, van ahol túl laza. Emiatt nem képes hangokat képezni, nem gőgicsél, nem megfelelően mozog. Hogy megelőzzük a rendellenes fejlődést, speciális kezelésekre, tréningekre van szüksége.

Emiatt járunk egy un. Dévény-módszer szerint kifejlesztett nagyon fájdalmas tornára, amelyhez HRG úszás, és TSMT speciális torna is kapcsolódik.
Cél: hogy a megkésett, eltérő mozgás, beszéd és értelmi fejlődést, a figyelemzavart, eltérő aktivitást, mozgássérülés kialakulását megelőzzük.

A fejlesztést a Misszió Egészségügyi Központba végzik Veresegyházán.
A foglalkozások havi szinten, jelentős kiadással terhelik meg a családi költségvetést.
A torna, az úszás és a mindezekhez szükséges eszközök költségei éves szinten 630.000 Ft-ra rúgnak.

Sajnos nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk. 2007-ben hitelből vettünk egy régi parasztházat Fóton, de nem kaptunk rá annyi hitelt, hogy azt lakhatóvá tegyük. 3 gyermekünkkel ezért édesanyámnál lakunk egy 20 négyzetméteres szobában. Még 3 Millió Ft-ra lenne szükségünk, hogy egy egészséges közegben élhessenek a gyerekek.
A ház befejezése azért nehéz számunkra, mert én gyes-t kapok csupán, a férjem fizetése pedig elmegy a banki törlesztésre.

Nagy lelki nyomás nehezedik ránk azzal, hogy nem tudjuk előteremteni a kislányunk kezeléséhez szükséges költségeket, hogy a fogyatékosság kialakulását megelőzzük!

Nehéz helyzetünkben azért fordulok Önökhöz, hogy ha tudnak, nyújtsanak segítséget számunka! A legkisebb támogatást is hálás szívvel fogadjuk.
Adományaikat egy közhasznú alapítványon keresztül.

A MaranaTha 2000 Alapítvány

10402166-21616985-00000000 számlaszámra

„kicsi Rita gyógyulására” megjelöléssel juttathatják el számunkra.
Vagy
Ritának nyitott számlaszámára. Jogosult neve Cseh Péterné: 66000028-15427236
Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet Fót

Az Alapítvánnyal kapcsolatban felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:
Levélcím: 1146 Budapest, Thököly út 120.
Telefon: 222-5306
E-mail: maranatha.hu@freemail.hu

Előre is tisztelettel és hálával köszönöm meg mindazok támogatását, segítségét, akik együtt tudnak velünk érezni és segíteni tudnak!
Cseh Péterné 06-70-591-2261
Rita édesanyja

Akár személyesen is tudnának a Kicsi Ritával találkozni.
Akár személyesen is tudnának a Kicsi Ritával találkozni.
Minden fajta segítséget, hálás szível, elfogadunk. / Ruha, élelem, játék stb.../
A fiúk 6 és 10 évesek.!

2008-11-19 18:14:17 babi Andrea megint nagyon jó volt a műsorod! Köszönöm,hogy megörvendetsz minket minden két hétben egy jó műsorral végre van amit nézni lehet és érdemes! Nem tudom elolvasod-e az üzeneteket remélem igen mert szeretném ha tudnád,hogy nagyon szeretem amit csinálsz! Minden jót és jó egészséget neked és a kis családodnak! És jó lenne ha írnál ide egy pár sort köszi szeretettel Babi

2008-11-05 18:45:31 babi Szia Andi! Hát ismét nagyon jó volt a műsorod! Gratulálok neked ahhoz a szinvonalhoz amit te a műsoraiddal produkálsz mert az emberek szerintem erre fogékonyak és nem a sok bugyuta műsorokra nem is beszélve a buta kis "sztárokról" akik néha olyan buták,hogy az már fáj! Szóval remélem sokáig fog tartani a műsorod mert szükség van rá és amikor énekelsz azt órákig tudnám hallgatni!!!!!!!!!!Kívánok minden jót és sok sikert remélem nemsokára ide is fogsz írni mert már nagyon hiányzik az írásod és persze jó egészséget neked és a kis családodnak puszi

2008-11-04 19:37:37 babi Mindenki figyelem aki szereti a Szulák Andit ma este Szulák és más! Nézzétek! Üdv Babi

2008-10-16 18:54:13 baby Szia Andrea! Csak azt akarom mondani,hogyx nagyon jó volt tegnap a műsorod szinvonalas érdekes és értelmes okos emberek beszélgettek egymással jaj nagyon örülök,hogy újra itt vagy a tv-ben és hát amikor énekelsz az a csúcspont imádom a hangodat nagyon köszöböm,hogy vagy nekünk a sok értelmetlen nézhetetlen műsor között te egfy gyöngyszem vagy nagyon szeretlek és a műsorodat is! Minden jót sok sikert a további munkádhoz és jó egészséget az egész családnak és vigyázz a gyönyörű pici lányodra egy naqy rajongód!

2008-10-09 18:47:04 babi Szia Andikám! Jaj nagyon örültem,hogy újra megjelentél a tv-ben és újra van a műsorod, Végre valami értelmes műsor amit érdemes nézni! Tudod Andi olyan furcsa volt,hogy ott volt az Albert Györgyi és rá pár órára már halott volt én nagyon sajnálom őt mert egy értelmes okos nő volt. Szóval nagyon tettszett a műsorod és jó,hogy újra láthatjuk a SZulák és mást! Minden jót és további sok sikert neked és jó egészséget az egész családnak!puszi Babi

2008-10-09 00:03:44 boros magdi Andikám! Nekem szinész vagy főleg, és ha egyszer eszébe jutnál vkinek mint ORBÁNNÉ!Tán még Dajkánál is jobb leszel. Persze majd...hisz még fiatal vagy!Én viszont már nem de igyekszem megérni...Addig is szívvel ajánlom a "Macskajáték"-ot olvasni, mert isteni,(én már soxor..)Eddig csak Dajkával tudtam elképzelni, mert ő bohóc is tudott lenni, ami -tudjuk - a legnehezebb.Én pl. a könyvet olvasva sokat mulatok (sőt néhol röhögök),ezt színházban még (nekem) nem jött be. Most láttalak Vp.-ben a Hippolitban, csak miattad mentünk el a lányommal: hál'istennek az első sorban ültünk:így élveztem a mimikádat (is).Egyébként Hypp a könyökünkön jön ki, sztem kissé neked is, ennél nagyobb falat kéne már Neked. Andikám, szeretünk!

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 3 meg 2 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007